Lead Consultant Gezondheidszorg

  • Consultancy
  • Utrecht, Netherlands

Lead Consultant Gezondheidszorg

Omschrijving

Als lead consultant bij Cure4 lever je een belangrijke bijdrage aan het verwezenlijken van optimale processen, financiële gedegenheid, hoogwaardige en efficiënte zorg voor nu en in de toekomst. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van veranderingen bij zorgorganisaties. Wij vormen een energiek team van zo’n 15 kundige collega’s. Kennisdeling heeft onze prioriteit en we stimuleren elkaar om het beste uit onszelf en anderen te halen.


Wat je gaat doen

Je werkt in deze rol aan inhoudelijk uitdagende opdrachten voor onze opdrachtgevers binnen de ziekenhuiszorg en GGZ. Met jouw expertise en ervaring ben je in staat om als interim (project)manager of senior adviseur het verschil te maken in de bedrijfsvoering: van strategietrajecten, fusie- en samenwerkingsvraagstukken tot organisatie- en besturingsvraagstukken en procesoptimalisatie. Hierbij schakel je effectief op zowel operationeel, tactisch en strategisch niveau. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de business line bijvoorbeeld door consultants te coachen, sales, visievorming of ontwikkeling van diensten- en producten. Vanuit deze lead-rol kun jij jezelf ontwikkelen tot toekomstig business line manager.

Vereisten

Wie wij zoeken

We zoeken een collega met het Cure4 DNA; je hebt passie, energie en gedrevenheid. Als lead consultant breng je meerdere jaren relevante ervaring binnen de gezondheidszorg met je mee om zelfstandig als interim manager of projectleider te kunnen werken. Je wil als lead daarnaast graag een bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van het team. Daarbij ben je 32-40 uur per week beschikbaar.


Ons aanbod

Allereerst bieden we jou een, professionele, gezonde organisatie, waar al onze 70 collega’s met passie en plezier werken.


Daarnaast bieden we jou:

  • Een functie met betekenis en impact;
  • Een goed salaris tussen de €4000,- en 5500,- bruto op basis van 40 uur;
  • Pensioenregeling en collectieve zorgverzekering, leaseauto, laptop en telefoon;
  • Opleiding- en ontwikkelmogelijkheden;
  • Vrijheid en zelfstandigheid;
  • Prettige werk-privé balans;
  • Een heerlijke lunch in ons eigen restaurant;
  • Leuke collega's, informeel samenwerken, activiteiten en een vrijmibo.


Enthousiast?

Word jij onze nieuwe Lead Consultant? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren met je CV en een motivatie. Eventuele vragen mag je mailen naar recruitment via werken@cure4.nl. We plannen doorlopend gesprekken waardoor er geen specifieke sluitingsdatum is.