Medewerker accounting / Financieel medewerker 32-40 uur

 • Finance
 • Utrecht, Netherlands

Medewerker accounting / Financieel medewerker 32-40 uur

Job description

Is snel schakelen tussen klanten en hun finance vragen jouw ding en ben jij analytisch sterk en communicatief vaardig? Dan zijn wij bij Cure4 op zoek naar jou. 

Ons finance team zoekt versterking in de vorm van een medewerker accounting / financieel medewerker 32-40 uur parttime in Utrecht. Ben jij 24 uur per week beschikbaar, ook dan ontvangen wij graag je CV. 

Als medewerker accounting werk je in een team van enthousiaste en kundige collega’s en zorg je voor een juiste, efficiënte financiële administratie. 

Je werkt in deze functie met je team vanaf ons nieuwe, inspirerende kantoor ‘Campus Werkspoor’ in Utrecht.


Wat je gaat doen

Met jouw collega’s binnen het team Outsourcing ben je mede verantwoordelijk voor een juiste, tijdige en volledige financiële administratie van onze klanten en ondersteun je de controllers. Samen zorgen we voor een goede verwerking hiervan en houd je je voornamelijk bezig met de crediteurenadministratie, de debiteurenadministratie, het verwerken van bankbestanden en het bijhouden van de grootboekadministratie.

Doordat Cure4 diverse opdrachtgevers heeft, leer je de financiële administratie goed in te regelen voor uiteenlopende organisaties. Hierbij is het van belang om een gedegen kennis van de financiële administratie te hebben, een afgeronde financiele opleiding (niveau HBO) en ben je in staat in te spelen op de behoeften van de klant.

Requirements

Wie wij zoeken

We zoeken een collega met het Cure4 DNA; je hebt passie, energie en gedrevenheid.

Daarnaast vragen wij het volgende van je:

 • MBO++ werk- en denkniveau met enkele jaren boekhoudkundige werkervaring of HBO afgestudeerd en toe aan een 2de stap;
 • Een afgeronde opleiding in een financiële richting;
 • Relevante werkervaring; 
 • Ervaring en affiniteit met AFAS is een pre;
 • 24-40 uur beschikbaarheid.

Ons aanbod

We bieden je een plezierige werksfeer waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan. Daarbij bieden we jou:

 • Een functie met betekenis en impact;
 • Een goed salaris, pensioenregeling en collectieve zorgverzekering, laptop en telefoon;
 • Opleiding- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Vrijheid en zelfstandigheid;
 • Goede werk-privé balans;
 • Een heerlijke lunch in ons eigen restaurant;
 • Leuke collega's, informeel samenwerken, activiteiten en een vrijmibo.

Enthousiast?

Word jij onze nieuwe collega? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren met je CV/ LinkedInprofiel en een motivatie. Of neem contact op met onze corporate recruiter Linda Buter via werken@cure4.nl.

 

Werken bij Cure4

Cure4 ziet zichzelf niet als een doorsnee adviesbureau, waarbij we ‘even’ langskomen en ‘snel’ wat abstracte adviezen uit onze mouwen schudden. Wij zien ons zelf als een business partner voor zorgaanbieders en geloven sterk in intensieve samenwerkingen met onze opdrachtgevers. Voor nu en in de toekomst. Cure4 is hard gegroeid de afgelopen jaren. We zijn inmiddels met bijna 80 collega’s, maar onze groeiambities zijn onverminderd!

 

Cure4 is specialist in financiële dienstverlening voor de gezondheidszorg. Onze financiële professionals ondersteunen de afdeling planning & control van zorginstellingen en verbeteren de financiële- en zorgadministratie met onze interimdiensten, outsourcing en consultancy. Cure4 is actief binnen alle deelsectoren van de gezondheidszorg: de ziekenhuiszorg, thuiszorg, jeugdzorg, verpleging en verzorging, GGZ, sociaal domein, gehandicaptenzorg en revalidatie.