Payroll Consultant AFAS

 • Payroll
 • Utrecht, Netherlands

Payroll Consultant AFAS

Job description

Als Payroll Consultant bij Cure4 ben jij dé expert als het gaat om de implementatie & optimalisatie van AFAS Profit bij onze opdrachtgevers. Ben jij die ambitieuze Payroll consultant die het hoofd koel houdt in onverwachte situaties en die wensen van de klant kan vertalen? In deze rol werk je gedeeltelijk op kantoor in Utrecht en gedeeltelijk bij opdrachtgevers. Cure4 is al meer dan 10 jaar officiële AFAS-partner en deze business line is sterk groeiende.

 

Wat je gaat doen:

Je maakt eerst een vliegende start tijdens de AFAS-bootcamp om je op te leiden tot specialist. Als consultant maak je deel uit van een professioneel consultancyteam. Je wordt ingezet voor de implementatie van AFAS-software bij opdrachtgevers binnen de Zorg en Welzijn.

Een aantal van de taken zijn:

 • Klanten adviseren over het gebruik en de mogelijkheden van AFAS-Payroll;
 • Implementeren en optimaliseren van AFAS;
 • Trainen van gebruikers die met AFAS werken;
 • Opstellen van analyses en rapportages;

Requirements

Wie wij zoeken:

We zoeken een collega met energie, passie en gedrevenheid; het Cure4DNA. Daarnaast heb je ruime ervaring met payroll/ salarisadministratie. PDL is voor jou geen vreemd begrip en heb je meerdere jaren ervaring met AFAS Profit. 

Vanzelfsprekend zou het ideaal zijn als je al in een Consultant rol werkzaam bent of bent geweest!

Ons aanbod:

Cure4 AFAS Consultancy bestaat uit een energiek team van kundige collega’s. Kennisdeling heeft onze prioriteit en we stimuleren elkaar om het beste uit onszelf en anderen te halen. We bieden je volop kansen en groeimogelijkheden en wij zijn een bedrijf dat in jou investeert! Afhankelijk van jouw kennis en ervaring bieden wij jou als consultant een goed salaris. De secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan onder andere uit:

 • Een functie met betekenis en impact;
 • Een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, laptop en telefoon;
 • Opleiding- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Vrijheid en zelfstandigheid;
 • Goede werk-privé balans;
 • Een heerlijke lunch in ons eigen restaurant;
 • Leuke collega's, informeel samenwerken, activiteiten en een vrijmibo.

Wie is Cure4?

Cure4 is een snelgroeiend consultancybureau voor de gezondheidszorg. We zijn inmiddels met ruim 80 professionals verdeeld over verschillende teams. Ons doel is om de bedrijfsvoering in de zorg steeds beter te kunnen maken zodat zorginstellingen kunnen doen waarvoor ze bedoeld zijn: optimale zorg verlenen. Als Medior Medewerker Support/Functioneel Applicatiebeheer in het Zorg Domein ben je onderdeel van de business line Support; specialist op het gebied van beheer en advies binnen de Thuiszorg, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Verpleging & Verzorging. En als AFAS-partner ook specialist in support/beheer van AFAS.

 

Enthousiast?

Heb jij interesse in deze vacature? Leuk! We zijn ook benieuwd naar jou.

Daarom ontvangen we graag jouw cv en een motivatie waarin je goed beschrijft wie jij bent en waarom je graag bij Cure4 wil werken als Payroll Consultant. Een foto of video is ook welkom. Voor vragen kun je contact opnemen met 

onze corporate recruiter Sebastiaan Petten via werken@cure4.nl.

Een (online) assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.