Senior Consultant Gezondheidszorg bij Cure4

 • Consultancy
 • Utrecht, Netherlands

Senior Consultant Gezondheidszorg bij Cure4

Job description

Echt iets betekenen en het verschil maken in de zorg? Bij onze klanten krijg je hier vanuit Cure4 als Senior Consultant alle ruimte en kansen voor. Ons belangrijkste gezamenlijke doel is het optimaliseren van ondersteunende processen waarmee wij ruimte creëren voor meer aandacht en geld voor de zorg.


Cure4 heeft op dit moment bijna 80 collega's waarvan we met ruim 30 energieke en ervaren consultants een belangrijke bijdrage leveren aan trajecten op het gebied van zorgorganisatie bij onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan het ontwikkelen, optimaliseren en implementeren van zorglogistieke-, zorgadministratieve- en financiële  veranderingen bij zorgorganisaties. 


Wat ga je doen?

Als senior consultant werk je samen met (senior) collega’s aan uitdagende projecten voor opdrachtgevers binnen de Cure en de Care sector. Met jouw expertise, creativiteit en ervaring ben je in staat om als interim (project-, programma) manager of senior-adviseur het verschil te maken.


De inhoud van de opdrachten is divers: van strategietrajecten, fusie-, (re)organisatie- en samenwerkingsvraagstukken tot besturingsvraagstukken en procesoptimalisatie. Hierbij schakel je effectief op zowel operationeel, tactisch en strategisch niveau. In deze rol ben jij de inhoudelijke expert.

Requirements

Wie wij zoeken:

Je levert inhoudelijke expertise met de mentaliteit van een ondernemer. Je houdt van aanpakken, bent in staat kansen in de markt te zien en deze te benutten om het gewenste resultaat te behalen. 


We zoeken een collega met het Cure4 DNA; je hebt passie, energie en gedrevenheid; check hier of jij ons DNA bezit; Cure4 DNA check

 • Als senior consultant breng je meerdere jaren relevante ervaring binnen de gezondheidszorg met je mee om zelfstandig als interim manager of projectleider te kunnen werken;
 • Je wilt als expert graag een bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van Cure4, onze kennis en kunde en visie op de ideale zorgorganisatie

 

Verder vragen wij:

 • Een afgeronde opleiding op HBO of WO-niveau (bij voorkeur in de richting gezondheidswetenschappen, bedrijfskunde of informatiemanagement).
 • Werkervaring binnen de ziekenhuiszorg en/of GGZ met zorgadministratieve processen.
 • Commerciële ervaring en/of ervaring als adviseur of consultant is een pré.

Ons aanbod:

Allereerst bieden we jou een professionele, gezonde organisatie, waar al onze collega’s met grote betrokkenheid, passie en plezier werken.

 

Daarnaast bieden we jou:

 • Een functie met betekenis en impact;
 • Naast een goed salaris bieden we een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: Pensioenregeling en collectieve zorgverzekering, leaseauto, laptop en telefoon en bij goed functioneren een vast contract;
 • Opleiding- en ontwikkelmogelijkheden naar jouw wensen en op maat;
 • Vrijheid en zelfstandigheid;
 • Prettige werk-privé balans;
 • Een heerlijke lunch in ons eigen restaurant;
 • Leuke collega's, informeel samenwerken, activiteiten en een vrijmibo.

Enthousiast?

Word jij onze nieuwe collega? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren met je CV en een motivatie.

Eerst even sfeer proeven voordat je gaat solliciteren kan natuurlijk ook. Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende lunch met onze Senior Consultant Itske Lindhout op ons kantoor te Utrecht. Onze recruitmentafdeling organiseert dit graag voor je!

Of neem contact op met onze corporate recruiter Linda Buter via werken@cure4.nl.