Young Professional Consultant bij Cure4

 • Consultancy
 • Utrecht, Netherlands

Young Professional Consultant bij Cure4

Omschrijving

Young Professional Consultant Zorgadministratie GGZ / Jeugdzorg / VVT / Ziekenhuis (32-40 uur)


Wil jij impact maken binnen de zorg, je ontwikkelen binnen deze dynamische sector en passen lef en overtuigingskracht binnen jouw DNA, dan zoeken wij jou. Cure4 ziet zichzelf niet als een doorsnee adviesbureau, waarbij we ‘even’ langskomen en ‘snel’ wat abstracte adviezen uit onze mouwen schudden. Wij zien ons zelf als een business partner voor zorgaanbieders en geloven sterk in intensieve samenwerkingen met onze opdrachtgevers. Voor nu en in de toekomst. Cure4 is hard gegroeid de afgelopen jaren. We zijn inmiddels met bijna 80 collega’s, maar onze groeiambities zijn onverminderd! Als Young Professional Zorgadministratie word je door middel van ons traineeship opgeleid tot specialist op het gebied van de processen op de zorgadministratie binnen de verschillende sectoren en specialisaties in de zorg. Met de mogelijkheid om door te groeien naar de functie die het beste past bij jouw ambitie!


Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor verschillende klanten en processen. Je denkt mee over de inrichting en optimalisatie van hun financiële en zorgadministratieve processen. Je maakt rapportages en analyses om te kunnen sturen op KPI’s. Jij bent de vraagbaak voor klanten, cliënten en patiënten. Kortom, een dynamische en uitdagende functie bij een groeiend en ambitieus adviesbureau voor de gezondheidszorg!

Je krijgt een unieke kans om als starter snel veel ervaring op te doen bij verschillende klanten en in de volle breedte de zorgsector verder te leren kennen. Door ons uitgebreide traineeship word jij klaargestoomd tot consultant binnen Cure4.

Vereisten

Wat vragen wij van je als Young Professional? Wij zoeken energieke collega’s die mee willen bouwen aan Cure4 en zichzelf willen blijven ontwikkelen, inhoudelijk en als persoon. Je krijgt bij ons alle vrijheid en verantwoordelijkheid en zullen je ondersteunen door kennisdeling en –ontwikkeling.

 

Solliciteer vooral als jij:

 • Een bruggenbouwer en teamplayer bent. We zijn niet alleen op zoek naar de beste mensen, maar willen de beste teams;
 • Leergierig bent en een hands on mentaliteit hebt. Je kan jouw kennis goed vertalen naar klanten. Met jouw energie, passie voor jouw vak en inzichten inspireer je klanten én collega’s;
 • Nieuwsgierig en open minded bent en je een hoog niveau van zelflerend vermogen en reflectie hebt. Je bent al goed, maar wil jezelf altijd blijven uitdagen en het beste uit jezelf halen. Voor jezelf, maar ook voor jouw collega’s en klanten.

Wij kijken voor deze functie vooral naar persoonlijkheid en motivatie. Uiteraard is werkervaring mooi meegenomen (maximaal twee jaar) want in deze functie mag en moet je leren. Je beschikt over een afgeronde Hbo of Wo opleiding richting bijvoorbeeld Gezondheidswetenschappen.

Jouw standplaats is Utrecht, maar omdat wij voor klanten werken door heel Nederland ben je ook flexibel en reisbereid.

 

Wat bieden wij jou als Young Professional?

Een kans om mee te groeien en je te blijven ontwikkelen in jouw vakgebied en als professional, door middel van ons traineeship. Daarnaast ontzorg je onze klanten zodat zij zich kunnen richten op waar zij het beste in zijn: zorg verlenen.

We bieden een uitgebreid pakket aan traingingen en cursussen die ervoor zorgen dat jij de ontwikkeling doormaakt die je tijdens de persoonlijke coaching momenten bespreekt.

 

Daarnaast bieden we jou:

 • Een functie met betekenis en impact;
 • Een goed salaris, pensioenregeling en collectieve zorgverzekering, leaseauto (in de toekomst), laptop en telefoon;
 • Opleiding- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Vrijheid en zelfstandigheid;
 • Goede werk-privé balans;
 • Een heerlijke lunch in ons eigen restaurant;
 • Leuke collega's, informeel samenwerken, activiteiten en een vrijmibo.

Enthousiast? Word jij onze nieuwe collega? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren met je CV en een motivatie. Heb je nog vragen of wil je een keer de sfeer komen proeven onder het genot van een heerlijke lunch, dan kan dat natuurlijk ook!

Neem dan contact op met Sebastiaan of Linda via werken@cure4.nl.